Vakantiewoningen

VAKANTIEWONINGEN

Bekijk onze vakantiewoningen

VAKANTIEWONINGEN

In het grote huis bevinden zich 5 vakantie woningen, allemaal met uitzicht op de Sokolik tweeling bergen. De woningen zijn verschillend van indeling en grootte (2 tot 6 personen), met elk een unieke uitstraling. Iedere woning heeft een eigen compleet ingerichte keuken en de meeste slaapkamers een eigen badkamer met toilet. De bedden zijn 180 x 200 en kunnen ook als eenpersoonsbed. Het is tevens mogelijk om een kinderbedje en kinderstoel bij te plaatsen. Het is mogelijk appartementen te combineren of te koppelen met extra kamers.

TUIN

Dit appartement is geschikt voor 1-2 personen bevindt zich op de begane grond en heeft naast een schitterende woonkeuken (30 m2) met authentieke tegeloven en originele ingebouwde servies kast. De landelijke keuken heeft een elektrisch 3-pits fornuis en is afgewerkt met een granieten werkblad met dubbele porseleinen wasbak. Naast deze ruimte is de slaap/zitkamer (25 m2) en met 2 persoonsbed bed van 180x200, zithoek en kledingkast en badkamer met wastafel en toilet. Dit appartement heeft als enige een eigen tuin met zitje.

RIVIER

Dit appartement is geschikt voor 1-4personen en bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorkant van het huis. Heeft een ruime kamer (36 m2) met compleet ingerichte keuken met 2-pits elektrische kookplaat, badkamer met wastafel en toilet, eethoek, kledingkast en tweepersoons bed 180 x 200. De naastgelegen kamer (27 m2), zitje, kledingkast en badkamer met wastafel en toilet en 2 eenpersoons bedden van 90 bij 200.

SOKOLIK

Dit appartement is geschikt voor 1-6 personen en bevindt zich op de tweede verdieping. Het is een schitterend appartement met een vide en een twee dakkapellen. Hier heeft u een perfect uitzicht op de Sokolik tweelingbergen. Doordat hier de houten gebint constructie geheel in het zicht is gelaten heeft het appartement een robuuste landelijke uitstraling. In de grote ruimte (70 m2) vind je een tweepersoonsbed 180 x 200, kledingkast, een zithoek, eethoek, badkamer met wastafel en toilet en een compleet ingerichte keuken met 2-pits elektrische kookplaat. Op de vide staan twee bedden van 80x200, deze is via de overloop te bereiken. Op de overloop is ook de extra kamer (10m2) met tweepersoonsbed 160 x 200 (kan ook als enkel). Standaard voor 1-4 pers met optie tot toevoegen van 1-3 extra kamers.

BOS

Dit appartement is geschikt voor 1-6 personen en bevind zich op de eerste verdieping en bestaat uit drie kamers met ieder een kleding kast, badkamer met wastafel en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoons bedden van 90x200. De andere slaapkamer heeft een 2-persoons bed van 180x200 en in de leefruimte is ook een twee persoons bedbank, eethoek en compleet ingerichte keuken met elektrische 2-pits kookplaat. Dit appartement ligt aan de achterkant van het huis en is te bereiken via een eigen ingang buitenom. Standaard voor 1-4 personen.

BERG

Dit appartement is geschikt voor 1-6 personen en bevind zich aan de achterkant van het huis op de tweede verdieping en is via eigen ingang buitenom te bereiken. Door de houten gebinten constructie heeft dit appartement een robuuste landelijke uitstraling. Boven zijn twee kleine zolder slaapkamers (14 m2) met wastafel en een tweepersoonsbed 160 x 200 (kan ook als enkel bed). Beneden is een grote ruimte met een twee persoons bedbank, kledingkast, een zit-, en eethoek, een badkamer met wastafel en toilet en een compleet ingerichte keuken met 2-pits elektrische kookplaat. Standaard voor 1-4 personen.

VOORHUIS/ HELE HUIS

Indien gewenst kunt u appartementen combineren. Het VOORHUIS appartement is een combinatie van de appartementen 1-3. Dit is geschikt voor 18 personen. Als gemeenschappelijke ruimte heeft u de landelijke woonkeuken op de begaande grond. Bij het HELE HUIS huurt u ook de bos en berg appartementen en is er plek voor 28 personen. U kunt dan ook gebruik maken van de grote huiskamer van meer dan 55 M2 beneden.

PRIJZEN

prijzen-vakantie-zuid-polen

De verhuur periode is van zaterdag tot zaterdag. De appartementen River, Sokolik en Bos kunnen uitgebreid worden met een of twee kamers en zijn daarmee geschikt voor 6-8 personen. Voor de extra kosten zie onder “kamers”. De accommodatie is rookvrij. Honden in overleg (extra kosten). Er is gratis WIFI beschikbaar.